Car Donation fordele

Hvorfor er bil gaver en god ide? Som en bilejer kommer der en punkt, når du indser, at din bil er på sit sidste ben. Forudsat at du har den næste bil i din seværdigheder og/eller besiddelse, hvad kan du gøre med din clunker? Hvis det er en bunke og kræver omfattende arbejde, er der ingen mening i at give din tegnebog en slå. Hvorfor betale en tusind dollars i reparationer, hvis bilen er kun værd et par hundrede? Der er at sige, at det ikke vil bryde igen kort derefter koster dig endnu mere? Hvis motoren kører, og hjulene ikke er rullende ud kunne en heldig yngre slægtning har brug for en uddelingskopi tage det som en gave. Eller du kunne bruge penge reklame det til salg, men får en almisse. At gøre en car donation er en smart løsning.

Om en cabriolet, en bus, en pickup eller en junker, vil en almennyttig velgørenhedsorganisation gerne tage din bil. Det behøver ikke engang at være et kørende køretøj til at donere det. Det er en skat afskrive og du er i stand til at kræve mere for bidrag end hvad du ville få sælger det. Den hjælp du give til velgørenhed efter eget valg ved at gøre en car donation giver en følelse af tilfredshed.

At gøre en gave af en bil donationen er enkel. Det sværeste er at finde ud hvilken værdige velgørenhed får din hjælp, og det er ikke en dårlig opgave overhovedet. Du kan vælge fra store nationale organisation, at du er bekendt med som United Way, American Lung Association, Røde Kors, The Boy spejdere eller Frelsens hær. Eller du kan vælge noget lokale, der vil støtte dit samfund udelukkende. Kirken grupper, skoler og lokale hospitaler er alle steder at tjekke.

De fleste steder vil komme til dig for en afhentning inden for alle 50 amerikanske stater. Selskabet vil komme med en kranvogn til hvor bilen er på din bekvemmelighed. Det kan blive trukket, når som helst i løbet af ugen, du har tid, normalt inden for en uge, og nogle organisationer kan gøre haste afhentning inden for en dag eller to. Du behøver ikke at betale noget for dem at komme og tage den. Hvis dit køretøj er værd mindre end $500 vil de give dig en kvittering hurtigt. Hvis det er mere værd, vil det tage længere tid at få din kvittering. Når du har kvittering med angivelse af din gave af en bil donationen, hold det indtil skat tid at være specificerede. Du sandsynligvis har en generel ide om, hvad din bil er værd. Kelley Blue Book vil også støtte dig i at vurdere værdien af din gave.

Afhængigt af organisationen, vil op til 100% af alle penge fra din bil donation gå til denne velgørenhed. Hvor mange gange har du givet en handout til en bell-ringer eller sætte et bidrag i en krukke og følte mig lidt skyldig? Har du ønsket, at det kunne være mere? Der kan aldrig være den “perfekte tid” til at trække ud $500 eller mere at give til en velgørenhedsorganisation, du tror på. Donere din bil giver dig det perfekte tidspunkt og lindring af ikke at skulle gøre noget mere end at gøre et opkald.