Picking den perfekte navn For din Baby

En af de vigtigste beslutninger, du vil gøre når du finder du er gravid er picking perfekt baby navn. Alle har deres egen ide om, hvad et stort navn er, nogle gange er det så simpelt som hvad er i øjeblikket fashionable ifølge de top 10 navne for landet i det år, hvor barnet er født, nogle gange er det et efternavn, der ærer en favorit slægtning , og nogle gange er det bare et navn, som mor (eller far) virkelig kan lide.

Baby navnet valgt vil lejlighedsvis foretage visse kulturelle betydning. Dette sker ofte i forbindelse med populære baby navne som de er mode for en bestemt periode af tid og derefter tendens ændringer og så du kan sætte babyer med disse navne i et bestemt årti. Fjernsyn, og til et mindre omfang film, kan påvirke disse tendenser, som visse tv-shows har tegn med navne, der er “anderledes”, og som forældrene gerne så dette er føjet til listen over potentielle baby-navne. Men der er undtagelser til dette, da der er nogle baby navne som er tidløse og er blevet afsagt generation til generation i hele familien.

At vælge navnet på baby, før barnet er født eller ej er et spørgsmål om personlig præference. Der er forældre, der beslutter, hvad deres barns navn vil være fra det øjeblik de har graviditeten bekræftet – og i nogle tilfælde, de ved hvad baby navne de vil vælge før de er selv gravid! Så er der andre forældre, der vente, indtil barnet er født før navngivning det. Sommetider er dette fordi de ikke kan blive enige om et navn, eller fordi de ikke har fundet en de ligesom, eller nogle gange bare fordi de ønsker at vente med at se, hvordan barnet ser ud før navngivning det.

Når barnet er født, er det stadig tid til at vælge den perfekte baby navn til din baby. Selv om navnet var besluttet måneder før fødslen, er det muligt, at efter at have set babyen, navn vil ændre. Når du ser din baby for første gang, og hold den i dine arme, kan du beslutte, at navnet valgt ikke synes at passe med den baby, du kigger på. Måske barnet har mere sarte funktioner end robust navnet valgt antyder, eller vice versa. Det er også muligt, at der var nogen medvirkende til at bringe barnet i verden, der ønskede at ære ved at navngive dit barn efter dem- og dette vil ikke være kendt indtil efter fødslen sker.

Tage tid til at vælge den perfekte navn for din baby, og vær ikke bange for at ændre dit sind i sidste øjeblik, hvis du føler, det ikke er ganske passende, efter at alle baby kommer til at bære dette navn en lang tid!