En Baby fodaftryk gør en stor Baby Shower Invitation

Hvis du er ligesom mange peo0le kan du nemt få fast, når det kommer til baby brusebad invitation. At finde placeringen, oprettelse af gæst lister og købe en kage kan synes let i forhold til at plukke den rigtige invitation. Baby brusebad invitation vil være det første indtryk, at gæsterne vil have af hændelsen. Det er derfor vigtigt at formidle et budskab gennem baby brusebad invitation. En rigtig sjov og meget populær måde at gøre dette er bruge en baby fodaftryk i invitationen. Det er svært at modstå charme af en lille lille baby fodaftryk. Baby shower invitationer med et fodaftryk er så uimodståelig være vil bare nødt til at komme til brusebad.

Så er her nogle kreative ideer, som du kan bruge til at skabe din egen baby brusebad fodaftryk invitation.

1. trykt – kan en simpel trykte baby fodaftryk være et ton af sjov. Du kan bruge en silhuet af en baby fodaftryk for at gøre design. Dette vil vise hæl, tæer og siden af foden. Det ser som hvis en baby trådte i blæk og derefter stemplet kortet med deres fødder. Du kan finde multimedieklip online ved at søge, bruge et stempel, bruge en rigtig baby eller endda bare frihånd tegne dine egne.

For at sætte lidt handling i baby brusebad fodaftryk invitation kan du lave en serie af fodspor og gøre dem falde i størrelse fra store til mindre. Dette vil give den illusion, at personen forlader udskrifter gå ind i kortet. Dette er en fantastisk måde at henlede opmærksomheden på beskueren ind i kortet og derefter placere dine vigtige tekstoplysninger lige over dette.

2. frimærker – stempling er blevet en meget populær håndværk og er almindeligt blandt printere og crafters i færd med at lave invitationer. Du kan nemt købe baby fodaftryk frimærker af varierende størrelser fra din lokale håndværk butik eller på internettet. Disse kan gøre en sjov og fancy dekoration til invitationen. Der er så mange ting du kan gøre ved at variere farverne, størrelsen af stempel og papiret mulighederne er virkelig uendelig.

For eksempel vælge en sød lyserød (for piger) eller en blå (for drenge) blæk pad og stemple en lille kant bestående af fodspor hele invitationen. Må ikke bekymre dig for meget om at gøre dem alle lige eller i kø bare have det sjovt og stemple tilfældigt. Dette vil give invitationen en lys sjov følelse.

Som et alternativ kan du købe en stor stempel og simpelthen stempel en stor fyldt i silhuet billede smack dab midt i invitationen. Derefter kan du kreativt med sjov farvet penne skrive hele fodaftryk følge omridset af det. Dette gør en anden sjov kreativ og endda finurlig opfordring.

3. prægning – dette er hvor baby fodaftryk er rejst fra siden. Der er to typer af prægning. Først er ved hjælp af en professionel printer og betale for at få kortene gjort. En printer kan faktisk prægning på papir og har hævet fodaftryk ret i papiret. En baby fodaftryk præget over på et smukt teksturerede ren hvid stykke papir kan se meget elegant!

Hvis du er at gøre det selv skrive det er meget nemt at købe en embossing pulver i stempling eller håndværk butik. Disse kommer i alle former for sjove farver men ofte guld eller sølv embossing pulver kan se meget elegant! Med embossing pulver skal du et stempel og nogle blæk. Du starter ved stempling invitationen med baby fodaftryk stempel først. Så før blækket tørrer du dårlig nogle af embossing pulveret på området stemplet. Embossing pulveret vil holde sig til den våde blæk. Du kan derefter holde stykket papir over en pære eller bruge en prægning pistol til at opvarme pulveret. Når det bliver varmt vil det smelte og holde sig til papiret. Dette gør en sjov og nem måde at have en meget elegant guld prægede baby fodaftryk shower invitation.

4. skær – med denne teknik vil du finde nogle stive papir. Derefter vil du blyant i en disposition af en baby fodaftryk og skære det ud. Du kan også lave en simpel stencil sagsøge en mappe og derefter hurtigt spore omkring stencilen og skåret ud til at fremskynde processen og gøre resultaterne mere ensartet. Derefter på baby af skåret ud fodaftryk kan du skrive alle dine vigtige baby brusebad oplysninger. Hvor finder det sted, RSVP oplysninger og så videre.

Enten måde, du vælger det vigtige ting at huske er at have det sjovt med at skabe baby shower invitation fodaftrykket. Få nogle venner til at hjælpe dig, hvis du har planer om at lave din egen invitationer, som dette vil fremskynde hele processen. Det kan også være sjovere med en gruppe veninder rundt om et bord taler og have en god tid og derefter skære 25 baby shower fodaftryk invitationer alle af dig selv.

Som et supplement til sjovt, baby brusebad fodaftryk invitation, kan det være masser af sjov at fortsætte med temaet fodaftryk i udsmykning til del. Du kan bruge den samme frimærker og dekorationer, som du brugte på opfordring andre steder til at dekorere for bruseren.